Mijn echo

Boeien

Foto: Boeien – 2012 ferrie = differentieel Creative Commons BY-NC-SA 3.0 http://dailym.net

Na bijna drie weken afstudeergesprekken voeren, zit het er voor mij weer op. Ik zag een bonte stoet studenten aan me voorbij trekken. Echt taalvaardig kan ik deze economen niet noemen, maar ze hebben wel humor. Hierbij een kleine selectie uit de afgelopen portfolio’s. Veel leesplezier!

“Mijn werk bestaat uit de hele dag fuctureren.”

“Nou ja, en dan moet je gewoon je schouders eronder gooien.”

“En toen werd ik over het matje geroepen.”

“Klantvriendelijk zijn is mij met de pollepel gegoten.”

“Als het gaat om besluitvaardigheid, dan ben ik niet altijd even snel in het hakken van knopen.”

“En toen het was gelukt, streelde ik op deze manier ook mijn eigen echo.”

“Een bedrijf starten kan iedereen, maar een bedrijf staande houden vraagt om dynamisme.”

Je mag hopen dat het rekenen hun beter afgaat.

You may also like...