Een belevenis

Drie Eenheden, Beilen, Drenthe

Drie Eenheden, Beilen, Drenthe - 2012 ferrie = differentieel Creative Commons BY-NC-SA 3.0 https://dailym.net

De kunstenaars van Drie Eenheden wilden graag weten hoe de bezoekers van de expositie onder meer op hun werk reageerden. Om zoveel mogelijk oprechte reacties te verzamelen en omdat dat zo’n beetje mijn vak is, toog ik vorige week een dagje naar Beilen in Drenthe.
Uit alle interviews heb ik een kleine selectie gemaakt. En met dank aan een van de kunstenaars, ferrie = differentieel, kun je die hieronder beluisteren.

Wat mij het meest is opgevallen uit al deze gesprekken is dat kunst een heel persoonlijke belevenis is. Je kunt deze niet kwantificeren. Veel of weinig bezoekers zegt niets over de beleving van de tentoongestelde kunst. Helaas worden subsidies vaak wel op die manier toegekend.
Maar gelukkig voor de kunstenaars en de organisatoren was er een grote, constante en enthousiaste bezoekersstroom.

You may also like...

2 reacties

  1. 21 mei 2012

    […] Marieke Elsenga 52.723808 6.517085 Deel dit:DelenVind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. Dit bericht werd geplaatst in Drie éénheden, Exposities, Gesignaleerd Binnenland, hedendaagse kunst, kunst, kunstevenementen, Nieuws, nu open exposities en getagged met 3e, Church, Cluster Midden-Drenthe, Drie éénheden, Feest van de Geest, Feest van de Geest 2012, ferrie = differentieel, Hemelvaartsdag, Jacob Bos, Paul Borggreve, Paul M. Borgreve, Pinksteren, Protestantse Kerk, Spokenwords, Stefanuskerk Beilen. Maak dit favoriet permalink. […]

  2. 15 juni 2012

    […] Marieke Elsenga Delen:Facebook […]